Meteen naar de inhoud

Over Marja

Over Marja

In balans blijven tussen in – en ontspanning blijft een aandachtspunt

Ontspannen is niet iets wat in mijn genen zit en waarin ik als kind een voorbeeld rol heb gehad. Mijn ouders waren ondernemers, waarbij elke dag benut moest worden. Met mijn resultaatgerichte mentaliteit waarbij niet zeuren maar doen boven aan stond, heb ik het leven gevuld met werken. De carrière en mijn ontwikkeling waren mijn beloning. Ik sliep steeds korter en sporten intens en vaak. (Hoe kwam ik anders in contact met mijn lijf?) Dat ik moe was, snel geiiriteerd was, emotioneler werd dat hoorde er bij.

Totdat ik wegens een reorganisatie stop gezet werd. Het aanstaan en moeten viel weg. Onrust werd steeds heviger. Totdat ik aan de rust toegaf. Ik kreeg hierin steun van de (toen nieuwe ) liefde van mijn leven.

In mijn werk heb ik ervaren wat stress doet en hoe mensen met stress omgaan. Als leidinggevende ben ik me hierin gaan verdiepen en opleidingen en cursussen gaan volgen.

Mijn persoonlijke ervaring, zowel prive als zakelijk en mijn verdiepende kennis pas ik toe in mijn vakgebied stress coaching.

Wandelcoaching